34 χρόνια χωρίς τιμωρία, 43 χρόνια χωρίς εκδίκηση

Σαν σήμερα πριν 34 χρόνια δημιουργήθηκε το μόρφωμα στα κατεχόμενα από το Ραούλφ Ντεκτανς με την εγκληματική ανοχή των τότε κυβερνώντων. Η δημιουργία του ψευδοκράτους το 1983 ήταν φυσικό επακόλουθο της αποδοχής της Δ.Δ.Ο. στις συμφωνίες κορυφής 1977-79 που υπέγραψε ο Μιχάλης Μούσκος, οι οποίες προέβλεπαν δυο ξεχωριστές περιφέρειες για τους Έλληνες και τους Τούρκους και κατ΄ επέκταση τη διχοτόμηση.

Η δεύτερη μεγάλη προδοσία εν καιρώ «ειρήνης» (ανακωχή), μετά τις συμφωνίες του 1987, έγινε το 2003 με τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων όπου για ακόμη μια φορά οι «ηγέτες» του τόπου επέδειξαν εγκληματική και προδοτική ανοχή.

Με τη πολιτική που ακολούθησε και συνεχίζει να ακολουθεί η πολιτική ηγεσία «κατάφερε» να ισχυροποιήσει το κατοχικό μόρφωμα, να το νομιμοποιήσει στα διεθνή φόρα και να αναβαθμίσει τις εκάστοτε κατοχικές ψευδοκυβερνήσεις ως ισότιμο συνομιλητή στις διαπραγματεύσεις για το κυπριακό.

Εν ολίγοις το άνοιγμα των οδοφραγμάτων συνέβαλε στην ισχυροποίηση των τετελεσμένων της εισβολής, οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά. Επίσης συνέβαλε στην όξυνση της οικονομικής καταστροφής καθώς και στην αύξηση του ποσοστού ανεργίας, με τα εκατομμύρια των ελληνόφωνων κρετίνων.

Υποσχόμαστε στους νοσταλγούς και θαυμαστές του Ραούλφ Ντεκτάνς που βρίσκονται στις ελεύθερες περιοχές και στα κατεχόμενα ότι θα τιμωρηθούν από το Δίκαιο του Αίματος.

Γραφείο Τύπου Ε.Α.Κ.