Το φαινόμενο της παιδεραστίας

Παρατηρείται εσχάτως μια έξαρση τόσο στο τόπο μας όσο και στο μητροπολιτικό Ελλαδικό χώρο αλλά και ευρύτερα στην Ευρώπη του ελεεινού φαινομένου της παιδεραστίας. Ο σύγχρονος παρακμιακός καπιταλιστικός κοινοβουλευτισμός μέσα στα άλλα άνθη του κακού που αφήνει να ανθίζουν (κτηνοβασία, κοπρολαγνία, ομοφυλοφιλία) έχει αφήσει να ανθίσει και το άνθος του κακού της παιδεραστίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην υπερπροοδευτική Ολλανδία απαγορεύεται δια νόμου η ύπαρξη εθνικιστικού κόμματος αλλά επιτρέπεται η ύπαρξη κόμματος παιδόφιλων με ενεργό συμμετοχή στη πολιτική ζωή.

Διεφθαρμένοι νεόπλουτοι, εξαρτήματα και αθύρματα της κοκαΐνης και των ψυχοτρόπων φαρμάκων τα οποία καταπίνουν με τις χούφτες προκειμένου να δώσουν διέξοδο στα υπαρξιακά κενά που τους δημιουργεί ο σύγχρονος κοινωνικός κομφορμισμός απότοκο της κυριαρχίας των καπιταλιστικών απαξιών, θεωρούν ότι στη διέξοδο στα ως άνω αδιέξοδα κακοποιώντας αθώα παιδιά.

Από την άλλη η ανάπτυξη του φεμινισμού και του καριερισμού και η επακόλουθη κρίση των οικογενειακών δεσμών διαρρηγνύουν τους οικογενειακούς ιστούς αφήνοντας τα παιδιά βορά των κάθε λογής διεφθαρμένο χωρίς οικογενειακό δίκτυ προστασίας.

Για τους Εθνικιστές τα παιδιά και εν γένει η νέα γενιά αποτελούν το ζωτικότερο κύτταρο του Έθνους. Όπως λέγει και ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβα Διγενής, «ένα Έθνος αξίζει όσο αξίζει η νεολαία του.

Δεν επιτρέπεται λοιπόν τα παιδιά και ιδίως οι Ελληνόπαιδες να παραμένουν εκτεθειμένα και βορά κάθε λογής ανώμαλων υπανθρώπων. Ο μόνος λοιπόν τρόπος προστασίας της νέας γενιάς είναι οι δρακόντειοι νόμοι   προστασίας της. Ποινή του θανάτου για τους παιδεραστές. Υπαγωγή του υποθέσεων παιδεραστίας σε έκτακτα στρατοδικεία όπου θα δικάζουν αξιωματικοί με κώδικα Τιμής και όχι μελανοπόντικες δικαστικοί οι οποίοι ως ορίζουν των επιδιώξεων τους έχουν την αύξηση τους μισθού τους κατά μερικά ψίχουλα και για το λόγο αυτό είναι το πλέον επιρρεπές στα κελεύσματα της άρχουσας τάξης κοινωνικό στρώμα.

Οι Εθνικιστές στόχο έχουν να γκρεμίσουν τη δικτατορία των διεφθαρμένων την οποία στις μέρες μας καταδυναστεύει τους ευρωπαϊκούς λαούς δια της δικτατόρευσης της σκέψης και της γνώμης και δια της επιβολής της ιδεοληψίας του πολιτικού ορθού.

Οι Εθνικιστές θα αγωνιστούν για την επανιεροποίησης της κοινωνίας μας για την επιστροφή των Αξιών, για την ανάπτυξη του ηρωικού ήθους, κοντολογίς για τη δημιουργία μιας οργανικής κοινωνίας διοικούμενης από μιας εθνικιστικής πολιτείας βασισμένη στο αριστοκρατικό οργανόγραμμα, στη διοίκηση των αρίστων, στη μοριακή ψήφο και στη θέση σε ύψιστο βαθμό ως κοινωνικοπολιτικού ιδεωδούς των μεγάλων αξιών της Θρησκείας, της Πατρίδας, της Οικογένειας και της νέας γενιάς, νοερά αισθανόμενοι ότι σε κάθε τους βήμα παρακολουθούνται και κρίνονται από τους προγόνους αλλά προπαντός από τους αγέννητους.

Γραφείο Τύπου

Ε.Α.Κ.