Δελτίο τύπου 29-11-16

Τα τελευταία 24ωρα οι ομοσπονδιο-λάγνοι καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, παραμένοντας πιστοί στο πλαίσιο της προδοτικής ΔΔΟ.

Οι διαπραγματεύσεις δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε υποχωρήσεις της δικής μας πλευράς, κάτι το οποίο επανεπιβεβαιώνεται τα τελευταία 42 χρόνια.

Πρέπει επιτέλους να αδράξουμε την ευκαιρία και να χαράξουμε μια νέα πολιτική στο κυπριακό ετσι ώστε, να βάλουμε την Τουρκία στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Θέση του Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος (Ε.Α.Κ.) είναι όπως διακοπεί κάθε επαφή με τους εκπροσώπους του ψευδοκράτους και της Τουρκίας. Απαιτούμε το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων και την επαναφορά της εμπολέμου καταστάσεως.

Πρέπει να καταγγείλουμε την Τουρκία σε όλα τα διεθνή φόρα και να δείξουμε το πραγματικό της πρόσωπο. Οι Τούρκοι με τα πολιτικά τους παιχνίδια προσπαθούν να μας ρίξουν στην παγίδα την οποία έχουν στήσει εδώ και δεκαετίες πρώτα και καλύτερα την συζήτηση απο την δική μας μας πλευρά για σχέδια λύσης συνομοσπονδίας. Με αυτά τα δεδομένα και τις διαπραγματεύσεις δεν δύναται να αποχωρήσει ούτε ένας τούρκος στρατιώτης.

Η ισχυροποίηση της θέσης μας θα έρθει μέσα από μια διεκδικητική πολιτική και στρατηγικές συμμαχίες, με απώτερο στόχο την πλήρη απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Η απελευθέρωση δεν χαρίζεται, κερδίζεται με αγώνες και αίμα.
ΕΝΩΣΙΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Γραφείο Τύπου Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος (Ε.Α.Κ)