Φιλοτουρκικές οργανώσεις επεχείρησαν να πυρπολήσουν τα Γραφεία του Κινήματός μας

Γνωστοί-άγνωστοι του αναρχικού, αριστερού και φιλοτουρκικού χώρου επιχείρησαν χθες να πυρπολήσουν τα γραφεία του Κινήματός μας στη Λεμεσό.

Πρώτοι ύποπτοι, τα κουμάσια της ξενοκίνητης οργάνωσης ΚΙΣΑ, του γνωστού πατέρα των λαθρομεταναστών, Δώρου Πολυκάρπου, η οποία μόλις πριν 6 μέρες δημοσιοποίησε ανοικτή επιστολή προς διάφορους κρατικούς παράγοντες και Αρχές και με ψευδείς κακόβουλους ισχυρισμούς, μας αποδίδει παράνομη συμπεριφορά, στοχοποιεί το Κίνημά μας και στελέχη μας και καλεί τις κρατικές αρχές να κλείσουν τα Γραφεία μας και να μας κηρύξουν παράνομους. Της εν λόγω επιστολής προηγήθηκε αρθρογραφία της εθνομηδενιστικής ηλεκτρονικής εφημερίδας “CITY”.

Ύποπτα επίσης είναι και τα τουρκόφιλα ρεμάλια της φιλοτουρκικής, περιθωριακής μέχρι ανύπαρκτης οργάνωσης, η φέρουσα την ελληνική ονομασία «Αριστερή Οργάνωση, Θέλουμε Ομοσπονδία-Γρανάζι», η οποία συνεργάζεται με την ΚΙΣΑ.

Είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία πολιτικό κίνημα δέχεται επίθεση από τέτοιες οργανώσεις, οι οποίες δρούν υπό την ανοχή και σκέπη του Κράτους. Η επίθεση στα Γραφεία μας καταδεικνύει τον πανικό των φιλοτουρκικών και εθνομηδενιστικών κύκλων. Είναι προφανές ότι η παρουσία μας, η δράση μας και η προσπάθειά μας να αφυπνίσουμε την ιστορική μνήμη του λαού μας, τους ανησύχησε σφόδρα.

Πρώτο μέλημα των εν λόγω εθνομηδενιστικών, φιλοτουρκικών κύκλων είναι η εξάλειψη την ιστορικής μνήμης του λαού μας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τόσο το άρθρο της εφημερίδας CITY, όσο και η επιστολή της ΚΙΣΑ καταφέρονται εναντίον του Αρχηγού Διγενή, του οποίου η αφίσα κοσμεί τους υαλοπίνακες των Γραφείων μας. Μετά τη βεβήλωση του μνημείου του Αρχηγού στο Κρησφύγετο, μία βδομάδα μετά το μνημόσυνό του, χτες οι εγκληματίες, κατά την απόπειρα πυρπόλησης των Γραφείων μας, περιέλουσαν με καύσιμη ύλη την αφίσα του Αρχηγού και έθεσαν φωτιά.

Ένα να ξέρουν αυτοί οι Τουρκόψυχοι πράκτορες. Οι επίθεση εναντίον μας αποτελεί παράσημα της δράσης μας και πεισμώνει τον αγώνα μας . Κάτω μας σπρώχνουν, μα πάμε ψηλά. Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.