Ποίοι είμαστε;

Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο της ύπαρξής μας, όπου ο Ελληνισμός καλείται να δει κατάματα το ιστορικό του παρελθόν και να λάβει αποφάσεις ανάλογες των περιστάσεων ή να καταποντιστεί δίνοντας τέλος στην ένδοξη πορεία του.

Οι ξένοι επικυρίαρχοι, οι οποίοι από τη γένεση του ελληνικού κράτους, με αβυσσαλέο μίσος, απεργάζονται τη διάλυση του Έθνους μας, φαίνεται ότι έχουν επιβληθεί στον Ελληνισμό, στρατολογώντας το μακρύ τους χέρι, τις εγχώριες δυνάμεις των πρακτόρων γραικύλων.

Τα τελευταία χρόνια η διακυβέρνηση του Ελληνισμού της Ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και του Κυπριακού Ελληνισμού, πέρασε σε κόμματα με έκδηλα εχθρικά προς την Πατρίδα συναισθήματα και με καταστροφικό κοινωνικό έργο.  Γύρω απ΄ αυτούς έχει συνασπισθεί μία ανίερη συμμαχία πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων, και επιχειρηματιών. Μαζί τους ακόμη και πρώην, δήθεν αγωνιστές, οι οποίοι έκτισαν καριέρα στο αίμα των Ηρώων μας. Πρόκειται περί σαπιοκοιλιάδων υλιστών χωρίς πιστεύω και πατρίδα. Αυτός όλος ο εσμός της εξουσίας μεταμόρφωσαν το ιστορικό έθνος μας, με τη συνέχεια αίματος, σε ένα παρακμιακό συνοθύλευμα, όπου διαπρέπουν επιφανείς πορνολάγνοι και διεφθαρμένοι τσόγλανοι.

Δυστυχώς το ίδιο αυτό το καθεστώς, της απάτης, της διαφθοράς, του ανθελληνικού μίσους κυβερνά την Ελληνική Κύπρο, από τη γένεση του Κυπριακού Κράτους.

Η εξουσία τους βασίζεται στη δήθεν βούληση του λαού. Αυτός ο κατ΄ ευφημισμό λαός δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά αποβλακωμένοι καταναλωτές που συγκροτούν τις εξαχρειωμένες δημοκρατικές ψηφομάζες, οι οποίες δια της ψήφου τους διαιωνίζουν την κομματική φαυλοκρατία αυτοκαταστροφική ιδιοτέλεια.

Υπάρχει όμως και μία άλλη κατηγορία λαού, οι πιστοί στο Έθνος αγωνιστές. Είναι οι Έλληνες αγωνιστές, οι οποίοι είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα για την πατρίδα και το έθνος. Είμαστε εμείς, οι οποίοι ενεργούμε, όχι για να αποκομίσουμε οικονομικά οφέλη, αλλά για ένα και μόνο σκοπό: να προσφέρουμε με κάθε μέσο στο κοινωνικό σύνολο. Αυτοσκοπός μας η ανιδιοτελής προσφορά μας στην πατρίδα.

Εμείς, αυτοπροαιρέτως, επιλέξαμε να είμαστε εκτός των πολιτικών και οικονομικών κατεστημένων. Είμαστε οι τελευταίοι ελεύθεροι άνθρωποι. Οι μόνοι πέρα από εξαρτήσεις και συμφέροντα.

Η πεμπτουσία της ύπαρξης μας: να αγωνιζόμενα ενάντια σ’ αυτούς που προσπαθούν να εξαλείψουν την Φυλή μας και να καταστρέψουν το Έθνος μας.

Κατανοώντας το απλό, ότι ο Έλληνας αγωνιστής επιτυγχάνει να πραγματώσει το πλήρες δυναμικό του, μόνον όταν εγκαταλείπει την ανησυχία του για την υλική άνεση και ζει την ρωμαλέα ζωή του, εμψυχωμένη από πράξεις ηρωισμού και περιπέτειας υιοθετούμε την αριστοκρατική αντίληψη της ζωής. Ο κάθε Έλληνας αγωνιστής οφείλει να περιφρονεί ολότελα τον εκφυλισμό και τις εγωιστικές ακολασίες του σύγχρονου εωσφορικού κόσμου. Η δική μας ποιότητα ανθρώπου τοποθετείται ενάντια στον χρόνο. Ο καθείς εξ ημών είναι ένας δραστικός αμφισβητίας που δεν αποδέχεται τα τετελεσμένα του φιλελεύθερου «τέλους της ιστορίας» αλλά τα υπερβαίνει με την πίστη του στην αρχέγονη δύναμη της Φυλής και στο πνεύμα του Έθνους. Ο Εθνικιστής εμπνεόμενος από την πίστη του στη Νέα Ελλάδα, στο όραμα του Εθνικού – Λαϊκού Κράτους, μισεί όλα όσα αντιπροσωπεύει η σύγχρονη, καπιταλιστική, σοσιαλφιλελεύθερη, μαρξόπληκτη κάστα. Μισεί το καθεστώς των ξενόδουλων αφεντικών, το σάπιο σύστημα μ’ ένα διαπρύσιο μίσος. Μισεί τους τουρκοπροσκυνημένους και, το χυδαίο «πολιτισμό» τους. Ο Εθνικιστής, πιστός στο Θείο εκφράζει τη χαλύβδινη κοσμική θέληση της Θείας Πρόνοιας.

Εμείς διατηρούμε ανόθευτη την εθνικοαπελευθερωτική διάσταση της πολιτικής της ύπαρξής μας και υιοθετούμε, χωρίς αμφιταλαντεύσεις, φόβο και ψευδαισθήσεις ότι ο Τόπος μας θα λυτρωθεί μόνο με τον τρόπο που μας διδάσκει η Ιστορία, μόνο με τον ένοπλο αγώνα.

Εν ολίγοις εμείς οι ‘Έλληνες εθνικιστές της Κύπρου οφείλουμε να δώσουμε τον αγώνα μας για μια ελεύθερη Κύπρο σε μια μεγάλη Ελλάδα, για μια Ευρώπη των Εθνών. Να δικαιώσουμε τον αγώνα των Νεκρών Ηρώων μας. Πιστοί στις παρακαταθήκες ΕΚΕΙΝΩΝ που έφυγαν και πιστοί στο καθήκον έναντι ΑΥΤΩΝ  που έρχονται. Κατά τον Κ. Παλαμά:

«Χρωστάμε σε όσους

ήρθαν πέρασαν, θα περάσουν

κριτές θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί»

Πιστοί στο εθνικό χρέος όπως το ορθοτομεί ο Ν. Καζαντζάκης

“Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νοιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους, Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιό τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει”.

Η δικιά μας γενιά αλλά και οι επόμενες, έχοντας ως ιερή παρακαταθήκη τον αγώνα των νεκρών Ηρώων μας, εκεί που πλανώνται αδικαίωτες οι ψυχές των,  στη ματωβαμένη πεδιάδα του Κιόνελι και στις ματωβαμένες πλαγιές του Πενταδακτύλου οφείλουμε να τους προσφέρουμε τη δικαίωση, υψώνοντας το γαλανόλευκο λάβαρο της λευτεριάς, εκεί όπου σήμερα θολώνουν τον ορίζοντα τα μιαρά σύμβολα της κατοχής.  Να κάνουμε πραγματικότητα τη νικηφόρα παρέλαση στη Λεωφόρο Ελλάδος στην Κερύνεια,  την οποία ήταν ταγμένοι να πραγματοποιήσουν ΕΚΕΙΝΟΙ που όμως δεν πρόλαβαν. Δικαιώνοντας έτσι τους ηρωικούς νεκρούς, δικαιώνουμε την Ιστορία, δικαιώνουμε τα Εθνικά Πεπρωμένα και δικαιώνουμε συνάμα τα ιδανικά της Ανθρωπότητας, τα οποία οι Προπάτορες των Ηρώων μας θεμελίωσαν «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» και αντάμωσαν τις ζωές τους επί γενεές γενεών, για να βρουν οι άνθρωποι το δρόμο τους και να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.

Και σε όσους μεμψιμοιρούν θα ορθώσουμε ετούτο: Τίποτα δεν χάθηκε.  Ο αγώνας διαγράφει το ιστορικό μέλλον. Διότι :  «Χαμένος αγώνας είναι εκείνος που δεν δόθηκε ποτέ»!

Ζήτω το Έθνος μας!

Ζήτω η Νίκη!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Τομέας Ιδεολογικού Αγώνα