Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωσή μας

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του ΕΑΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία. Η συγκέντρωση ήταν αφιερωμένη στην 1η Απριλίου 1955, ημερομηνία έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ. Η ημερομηνία επελέγη σκοπίμως, για να καταδειχθεί η ταύτιση του αγώνα μας με τον αγώνα των μεγάλων νεκρών μας. Εμείς, ασήμαντοι και μικροί, πιστοί όμως στις παρακαταθήκες τους, θα επιμείνουμε στη δικαίωση του αγώνα τους στα μέτρα της ταπεινότητάς μας.

Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκε το βιβλίο του αγωνιστή της ΕΟΚΑ, Ανδρέα Μουστάκα, ως αφιέρωμα στην επέτειο και στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Τα βιογραφικά των υποψηφίων και αποσπάσματα των ομιλιών των θα αναρτηθούν εντός των προσεχών 24ώρων.

Τη συγκέντρωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες Ελλήνων. Όλοι επέδειξαν ενθουσιασμό, διότι το Κίνημά μας βαδίζει όρθιο εναντίον της πολιτικής ορθότητας, σ’ ένα κόσμο ερειπίων ιδεών, ιδανικών και αξιών.

Ομολογούμε ότι τη συγκέντρωσή μας την αισθανθήκαμε ως  μυσταγωγία και τους εαυτούς μας κοινωνούς των αχράντων της Πίστης και του Έθνους.