Περί ηλιθίων ο λόγος

Επειδή μας το ζητάνε πολλοί φίλοι μέσω διαδικτύου αλλά και εκτός, θα χαλάσουμε ολίγη φαιά ουσία γι αυτά τα μαντρόσκυλλα του παρακράτους και της αριστεράς. Αυτά τα θρασύδειλα υποκείμενα που για άλλη μια φορά αποφάσισαν να ασελγήσουν στα Εθνικά μας σύμβολα.

Είναι αυτοί που πήραν τις δεσμεύσεις από κομματικά στελέχη ότι μπορούν να δρούν ανενόχλητοι χωρίς κάποιο κόστος.

Είναι αυτοί οι οποίοι προέρχονται από αλλοδαπές (κατά το ήμισυ) οικογένειες και ουδεμία σχέση έχουν με το Ελληνικό DNA και πολιτισμό.

Είναι αυτοί που πήραν τις χιλιάδες των ευρώ μαζί με τους Unite Cyprus και λοιπούς αντεθνικούς φορείς από τις ΜΚΟ για να εξαπολύσουν την ομοσπονδιακή καμπάνια. Χαρακτηριστικό επίσης, κι ας μας διαψεύσει ο οποιοσδήποτε, ότι στην συναυλία (unity fest) που διοργάνωσαν στο γήπεδο της Τσετίν Καγιά παρα το Λήδρα Παλας, κεντρικός σπόνσορας και υποστηρικτής ήταν.. η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κύπρο.

Είναι αυτοί οι οποίοι μέσα από τις επαφές τους με τους τούρκους αδερφούς τους απέκτησαν μια ιδιαίτερη σχέση αφού κινώντας την αιδώ οι πλείστοι, διογκώθηκε ο πόθος/ζήλος τους για επαν’’ένωση’’. Χαρακτηριστικές και οι κοινές τους παθιασμένες  πορείες .

Είναι αυτοί για τους οποίους γνωρίζει η κυπριακή αστυνομία αφού προ λίγων εβδομάδων πέρασαν από το τμήμα για να καταθέσουν εις βάρος των Εθνικιστών του ΕΑΚ.

Είναι αυτοί για τους οποίους κι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε αλλά ως Εθνικιστές δεν μας επιτρέπουν οι Αρχές και αξίες μας να δώσουμε από εδώ, δημόσια στοιχεία, ούτε και στην αστυνομία. (όπως έκαναν αυτοί οι ρουφιάνοι). Κακίζουμε μάλιστα και την στάση ορισμένων αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι άρχισαν να διαρρέουν τα πρόσωπα τους.

Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο. Είμασταν οι πρώτοι που σταθήκαμε μπροστά από αυτά τα τομάρια και κατηγορηθήκαμε από σύσσωμο το σύστημα εξουσίας  (την κομματοκρατούμενη βουλή, τα μμε ακόμα και παραπλανημένους πολίτες) για την δράση μας κατά της αντεθνικής τους προπαγάνδας και θα είμαστε και οι τελευταίοι τους αντίπαλοι στον δρόμο.

ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!