Σκάσε ηλίθιε νεοκύπριε, μόνο ο Αχμέτ σου αξίζει

Οι κρετίνοι νεοκύπριοι, που μέχρι χθες υπερασπίζονταν με πάθος τους καημένους «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στην πατρίδα μας, σήμερα έκαναν τη δική τους επανάσταση μπροστά  από το πληκτρολόγια με  αφορμή το παχυλό επίδομα που πήρε κάποιος ονόματι Αχμέτ. Βλέπετε, μόνο όταν πειραχτεί η τσέπη τους αντιδρούν, έστω και από το πληκτρολόγιο. 

Η πλειοψηφία αυτών που φωνάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το επίδομα του Αχμέτ είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν με θέρμη την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Είναι οι ίδιοι που υπερασπίζονται με πάθος το δημοκρατικό και αντιρατσιστικό τόξο. Είναι ίδιοι που τρέχουν στους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και ζητάνε ρουσφέτι, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την πατρίδα τους. Είναι οι ίδιοι, δεξιοί και αριστεροί, που έφεραν στην εξουσία με τη ψήφο τους τους μεγαλύτερους ανθέλληνες και αντιρατσιστές. Αυτοί χορεύουν στον ρυθμό που τους παίζουν τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης και στο βωμό του συμφέροντος πουλάνε ακόμα και την ίδια τους την πατρίδα. Δεν περιμένουμε τίποτα από αυτούς τους κρετίνους είλωτες. Τους αξίζει να δουλεύουν και να πληρώνεται ο Αχμέτ.

Εμείς σαν ΕΑΚ απευθυνόμαστε μονάχα στους αγνούς και απλούς Έλληνες που βάζουν την πατρίδα πάνω από κάθε προσωπικό συμφέρον. Απευθυνόμαστε στους Έλληνες που έχουν γυρίσει την πλάτη στο δημοκρατικό και αντιρατσιστικό τόξο. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν ενοχλούνται μόνο από τον Αχμέτ που παίρνει παχυλό επίδομα αλλά και από τον «Αμπντουλάχ» οποίος εισέβαλε παράνομα (ή «νόμιμα») στην πατρίδα μας και δεν παίρνει επίδομα.  Απευθυνόμαστε σε αυτούς που θέλουν μια κοινωνία ελληνική και φυλετικά καθαρή.  Απευθυνόμαστε στους Έλληνες που αντιμάχονται της παγκοσμιοποίησης και της φυλετικής επιμιξίας.

Τομέας Ιδεολογικού Πολέμου Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος (Ε.Α.Κ)